Over ons

ONS BEDRIJF

Manege PSC De Dijkgraaf is gevestigd in Ouddorp ( Zuid Holland ) op het eiland Goeree Overflakkee. Deze unieke locatie met ruim 10 hectare grond, ligt op enkele minuten afstand van de duinen en het strand. De uitrij mogelijkheden voor zowel onder de man als aangespannen zijn werkelijk geweldig. Op paardensportgebied zijn er vele mogelijkheden. Dag-, vakantie-, pensionstalling en weidegang, het kan allemaal.
Paardrij- en menlessen, voor jeugd en volwassen, ieder niveau. Een mooie strandrit onder begeleiding, allemaal mogelijk.

Om op een rustige, ontspannen manier van de schitterende omgeving te genieten, kunt u meegaan met onze huifkartochten.

De nadruk bij Manege PSC De Dijkgraaf ligt op het aangespannen rijden en de dressuursport. U heeft de mogelijkheid tot het volgen van men-dressuur lessen op elk niveau en in elke discipline.

Daarnaast hebben wij een uitgebreide ruitersportwinkel die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Wij nodigen u van uit om ons bedrijf te komen bezoeken.

Kijk voor prijzen even onder het kopje prijslijst.

WIE ZIJN WIJ?

Edwin van der Graaf:  Al vanaf hele jonge leeftijd is Edwin actief in de mensport. Naast zijn werk bij de Koninklijke stallen was hij al op jonge leeftijd actief als internationaal vierspan rijder. Naast de vierspansport heeft Edwin samen met Anne zich volledig gericht op het opbouwen van een eigen paardensportcentrum en is hij gestopt met werken bij de Koninklijke stallen. Het bedrijf heeft zich nu gevestigd in Ouddorp. Edwin verzorgt hier de menlessen voor elk niveau jong of oud. Het kan allemaal bij PSC de Dijkgraaf.

Anne van Dijk: Ook Anne is al vanaf jonge leeftijd actief in de paardensport. Begonnen bij de pony’s en uiteindelijk doorgegroeid naar de klasse Z voor paarden. Ook heeft Anne al haar diploma’s gehaald voor het verzorgen van de lessen onder het zadel en staat dus graag paraat om u verder te helpen.

 

16997884_1317276961671283_3534431595802209795_n